Beoordelingen van Lopesan Costa Meloneras


Beoordeling plaatsen

Beoordeling door Buis ● december 2019

Hotel8
Kamer7
Service6
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
8.5

Realy dirty beds the change them but its not normal That this hotel have 4stars urine blood spots over the matras ????


Beoordeling door H. Steenhuisen ● januari 2014

Hotel3
Kamer8
Service10
Omgeving6
Eten6
Sport & Entertainment7
6.7

Personeel heel attent en hardwerkend

Parkeren voor €.12,-- per dag op hotelterrein schandalig. Muziek 's avonds te hard; zilvervisjes op kamer; banken in lobby oud en doorgezakt; vlees en vis vaak zwart gebakken


Beoordeling door Jacob Hoekstra ● Maart 2009

Hotel8
Kamer9
Service9
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment7
8.2

Na aankomst kregen wij een kamer aangeboden die uitzicht had op het dak van het restaurant waar we tegen een aantal vuilniszakken aan keken.Dit viel ons zo tegen dat wij hebben om een anderen kamer gevraagd en kregen toen een kamer aangeboden op de begane grond kamer nr. 400 welk heel goed bij ons in de smaak is gevallen.Wij hebben het er zeer goed gehad en komen weer terug in april 2010 met de hoop weer bij kamer 400 in de buurt te kunnen verblijven.


Beoordeling door Alicia ● Mei 2011

Hotel8
Kamer8
Service8
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment8
8.2

Het was heel leuk en mooi in het hotel! maar ik had eigenlijk wel wat langer willen blijven...


Beoordeling door Saskia Jonker ● Juni 2011

Hotel9
Kamer8
Service9
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment9
8.8

Dit was onze 2e keer in dit heerlijke hotel met geweldig uitzicht. De ligging is perfect voor zeeliefhebbers, shoppers en mensen die gewoon graag van de uitstekende faciliteiten van een luxe hotel willen genieten, met alle gelegenheid voor uitgebreid ontspannen in de spa of aan één van de vele zwembaden. Het grootste zwembad (50m x 110m) geeft uitzicht over zee en is op zichzelf al reden om voor dit hotel te kiezen. De kamers zijn prima, bediening over het algemeen uitstekend en vriendelijk, in de kids club worden kinderen enthousiast en met leuke programma's vermaakt en bezig gehouden. Het eten is in dit hotel uitstekend verzorgd. 2 inclusive restaurants met zeer uitgebreide buffetten van prima kwaliteit. Daarnaast nog 4 a la carte restaurants, waarnaar je voor 15,- p.p.p.d. mits je dat voor tenminste 2 dagen doet. Zonder zo'n zgn upgrade gebruikmaken van de a la carte restaurants kan uiteraard ook. Een echte aanrader. Wij hopen volgend jaar weer te gaan!


Beoordeling door Jan ● Augustus 2011

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment10
9

Reeds twee maal geweest, mijn is nu onderweg en we gaan van de zomer weer. Perfect, geen klachten. Prachtige tuin, goed eten en ruime goede kamers. Ook de betaalde fitness ruimte bij de spa is een uitkomst en veel beter dan de gratis fitness. Tot nu toe nog een van de mooiste en compleetste hotels.


Beoordeling door Albert ● Augustus 2012

Hotel8
Kamer10
Service9
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment8
8.7

Wij zijn net terug gekomen uit dit heerlijke hotel. De kamers zijn erg schoon en van alle luxe voorzien. De zwembaden zijn mooi en groot en de bijbehorende ligbedden zijn super! Het buffet in de 2 restaurants zijn prima verzorgd en verveeld pas na 14 dagen(onze eerste keer daar)

In het zwembad laten wat tegels los maar onderhoud wordt constant gedaan in dit hotel dus neem aan dat ze binnenkort weer vast zitten. De enige opmerking die ik heb over het hotel en de horeca in de buurt is dat ze erg hoge prijzen vragen voor de drank en ook allemaal net zo hoog in de omgeving. Een lokaal biertje van 30cl kost vanaf €3,20 en de frisdrank eveneens. er zijn ook supermarkten in de buurt waar je voor een redelijke prijs de koeling op de kamer kunt voorzien van flessen water ed. Overigens hoorde ik van mensen die er vaker kwamen dat de prijzen voor de drankjes in en om het hotel eerder veel lager waren. Verder een echte aanrader voor een relaxt vakantie want het eiland is kaal en dor dus voor de natuur zul jeb ergens anders heen moeten. Voor de zon en luxe moet je hier zijn!


Beoordeling door Sabrina ● Juli 2012

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

In 2011 kwamen wij voor het eerst in dit sprookje terecht. We durven niks anders te kiezen
Vergelijk Lopesan Costa Meloneras bij 3 aanbieders Bekijk prijs